radiohead yan sanayi the smile’dan ilk şarkı sonunda geldi

radiohead yan sanayi the smile’dan ilk şarkı sonunda geldi


you will never work in television again


Geçen sene başında Radiohead’in bitirim ikilisi Thom Yorke ve Jonny Greenwood, grubun gizli üyesi Nigel Godrich ve Sons of Kemet davulcusu Tom Skinner ile The Smile isimli yeni bir grupta güçlerini birleştirdiklerini duyurup yüzümüzü güldürmüştü. The Smile’dan ilk şarkı nihayet geldi.

2021’de pandemi sebebiyle ilk defa dijital olarak gerçekleşen Glastonbury Festivali’nin canlı yayınında ilk canlı performanslarını sergileyen The Smile’ın ilk şarkısı You Will Never Work In Television Again adını taşıyor. Şarkıyı Twitter hesaplarından paylaşan grup, müstakbel albümlerinin track listing aşamasında olduğunu belirtmiş. Yani The Smile’ın ilk albümüne tahmin ettiğimizden de yakınız gibi görünüyor. Grup ayrıca 29-30 Ocak tarihlerinde Londra’da üç canlı performans sergileyecek. Bu performansları dilerseniz hemen buradan bilet satın alıp canlı yayınla izleyebileceksiniz.

The Smile’dan ilk albüm haberini duymak için sabırsızlanıyor, ilk şarkı You Will Never Work In Television Again’i huzurlarınıza bırakıyoruz.