the godfather’ın yapım sürecini anlatan the offer dizisinin yayın tarihi belli oldu

the godfather’ın yapım sürecini anlatan the offer dizisinin yayın tarihi belli oldu


28 nisan


Yakın dönemde duyurduğu işlerle streaming savaşlarına fena olmayan bir giriş yapan Paramount+, en büyük kozu diyebileceğimiz The Offer dizisinin yayın tarihini paylaştı: 28 Nisan.

The Offer, ismiyle ucundan atıfta bulunduğu The Godfather’ın yapım sürecini ekranlara getirecek. 10 bölüm halinde izleyiciyle buluşacak kurmaca bir mini seri olarak tasarlanan dizi, Francis Ford Coppola, Bob Evans ve Mario Puzo ile birlikte The Godfather filmlerinin hayata geçirilmesinde önemli bir role sahip olan Oscar ödüllü yapımcı Al Ruddy‘nin prodüksiyon sürecindeki anılarından ve notlarından esinlenilerek hazırlandı.

Showtime kısalarından Escape at Dannemora ile radarımıza takılan Michael Tolkin ve Nikki Toscano‘nun senaryosunu üstlendiği The Offer’ın oyuncu kadrosu da gayet ilgi çekici duruyor. The Godfather yapım ekibinden birçok ismin kurgusal karakterlerini göreceğimiz dizide Al Ruddy’i Miles Teller, Robert Evans’ı Matthew Goode, Bettye McCartt’ı Juno Temple, Joe Colombo’yu Giovanni Ribisi, Francis Ford Coppola’yı Dan Fogler, Charles Bluhdorn’u Burn Gorman, Barry Lapidus’u Colin Hanks, Mario Puzo’yu ise Patrick Gallo canlandırıyor.

70’ler başında geçen bir dönem hikayesi, sinema dünyasına atıflar, kaliteli oyuncular… The Offer bizim için şimdilik reddedemeyeceğimiz bir teklif olarak duruyor. 28 Nisan’ı bekliyoruz.