the office mobil oyunu ile dunder mifflin’e dönüş

the office mobil oyunu ile dunder mifflin’e dönüş


the office: somehow we manage


Komedi dünyasının kült yapımlarından biri demekte artık herhangi bir beis görmediğimiz The Office, 2013’te finalini yapsa da dönüp dolaşıp dokuz sezonunu da binge-watch yapmamız nedeniyle birçoğumuzun aklından hala çıkmıyor. Çıksa bile The Office’in yayın haklarını elinde bulunduran streaming platformu Peacock, çeşitli PR çalışmalarıyla diziyi tekrar tekrar hatırlatmaya devam ediyor. Bu hatırlatmaların arasına giren en yeni çalışma ise The Office’i konu alan bir mobil oyun.

The Office: Somehow We Manage isimli mobil oyun tıpkı dizide olduğu gibi Dunder Mifflin kağıt fabrikasında geçiyor. Dunder Mifflin çalışanı olarak kağıt satışlarından sorumlu olduğunuz oyunda karakter kartları toplayabiliyor, oyun içi harcamalar yapabiliyor, çeşitli boss savaşlarıyla karşılaşabiliyor ve dizinin en ikonik anlarıyla tekrar karşılaşıp en güzel The Office anlarını hatırlayabiliyorsunuz.

İnteraktif bir The Office deneyimi sunan The Office: Somehow We Manage, iOS ve Android işletim sistemleri için buradan ücretsiz olarak indirilebilir durumda.