andrew garfield ve daisy edgar-jones’u buluşturan diziden ilk fragman geldi

andrew garfield ve daisy edgar-jones’u buluşturan diziden ilk fragman geldi


under the banner of heaven


Senenin merakla beklenen yapımlarından Under the Banner of Heaven’ın ilk fragmanı yayınlandı.

Normal People’ın yıldızı Daisy Edgar-Jones ile Andrew Garfield’ın başrollerini üstlendiği Under the Banner of Heaven, Jon Krakauer’ın aynı isimli romanından uyarlanıyor. Dizi korkunç bir cinayet vakasına atandıktan sonra inancı test edilen dindar bir dedektifin hikayesine odaklanacak ve Utah’ta yaşayan saygın bir ailenin Mormon inancına olan bağları ve devlete olan güvensizliği etrafında şekillenecek. Andrew Garfield dizide bahsi geçen dedektifi, Daisy Edgar-Jones ise cinayete kurban giden inançlı bir genç kadını canlandırıyor.

Garfield ve Edgar-Jones ikilisinin yanı sıra Under the Banner of Heaven’da Chloe Pirrie, Sam Worthington, Rory Culkin, Wyatt Russell, Denise Gough ve Christopher Heyerdahl gibi isimler de karşımıza çıkacak. Milk filmiyle 2009 yılında En İyi Özgün Senaryo dalında Oscar ödülünü kazanan Dustin Lance Black’in yaratıcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Hell or High Water ile tanınan David Mackenzie ve Isabel Sandoval oturuyor.

FX ve Hulu’da yayınlanacak Under the Banner of Heaven’ın yayın tarihi henüz açıklanmadı. Dizinin yakın zamanda yayınlanacağını umuyor ve ilk fragmanı huzurlarınıza bırakıyoruz.