kaliteli filmin açık adresi a24’un yapay zeka draması after yang’dan ilk fragman

kaliteli filmin açık adresi a24’un yapay zeka draması after yang’dan ilk fragman


başrolde colin farrell


A24’un Sundance ve Cannes’da hayli olumlu yorumlarla karşılanan yapay zeka draması After Yang’ın ilk fragmanı yayınlandı. Film, 4 Mart’ta vizyona girecek.

2017 yapımı ilk uzun metrajı Columbus ile sinema kariyerinde sağlam adımlar atan Kogonada’nın Alexander Weinstein’ın Saying Goodbye to Yang isimli kısa hikayesinden esinlenerek senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği After Yang, yakın gelecekte insanların çocukları için yapay zekaya sahip robot bakıcılar tutabildiği bir dünyada geçiyor. Colin Farrell’ın canlandırdığı Jake, eşi Kyra ile beraber kızı Mika’ya bakması için tuttuğu Yang isimli bir yapay zeka robotunun arızalanmasıyla başlıyor. Yang ile sıkı bir bağ kuran aile üyeleri robotu kurtarmanın bir yolunu ararken, Jake hayatın akışında kaybolduğunu fark eder ve eşi ile kızıyla daha da yakınlaşmaya çalışır.

After Yang’ın oyuncu kadrosunda Farrell ile beraber Jodie Turner-Smith, Malea Emma Tjandrawidjaja, Justin H. Min, Sarita Choudhury, Ritchie Coster, Orlagh Cassidy, Clifton Collins Jr. ve Ava DeMary gibi isimler yer alıyor. Film, 4 Mart tarihinde hem sinemalarda hem de Showtime’da gösterime girecek.

Fragmanı izlemek isterseniz aşağı alalım.