the godfather’ın çetrefilli yapımını anlatan the offer’dan bir fragman daha

the godfather’ın çetrefilli yapımını anlatan the offer’dan bir fragman daha


epik filmin epik perde arkası


Sinema tarihinin eşi benzerine az rastlanır efsanelerinden The Godfather’ın çetrefilli yapım sürecinde yaşananları The Godfather’a yaraşır bir ekip yakın zamanda reddedemeyeceğimiz bir teklif olarak karşımıza çıkaracak. 28 Nisan’da yayınlanacak The Offer dizisinden bir fragman daha bizlerle.

Adını ilk filmdeki meşhur “I’m gonna make him an offer he can’t refuse.” repliğinden alan The Offer, Francis Ford Coppola, Bob Evans ve Mario Puzo ile birlikte The Godfather filmlerinin hayata geçirilmesinde önemli bir role sahip olan Oscar ödüllü yapımcı Al Ruddy‘nin prodüksiyon sürecindeki anılarından ve notlarından esinlenilerek hazırlandı. Yayınlanan ilk fragmandan anladığımız kadarıyla “reddedemeyeceğimiz bir teklif” olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan işbu 10 bölümlük mini dizi, görselliğiyle olduğu kadar oyuncu kadrosuyla da gözlere bayram ettirecek cinsten. Kadroda kim var diye soracak olursanız, sayalım.

The Godfather yapım ekibinden birçok ismin kurgusal karakterlerini göreceğimiz dizide Al Ruddy’i Miles Teller, Robert Evans’ı Matthew Goode, Bettye McCartt’ı Juno Temple, Joe Colombo’yu Giovanni Ribisi, Francis Ford Coppola’yı Dan Fogler, Charles Bluhdorn’u Burn Gorman, Barry Lapidus’u Colin Hanks, Mario Puzo’yu ise Patrick Gallo canlandırıyor. Dizinin senaryosunu ise Michael Tolkin ve Nikki Toscano ikilisi üstleniyor.

The Offer’ın 10 bölümlük ilk sezonu 28 Nisan’da ilk üç bölümüyle Paramount+’ta yayına başlayacak. Yeni fragman için aşağı alabiliriz.