under the banner of heaven yeni fragmanıyla gümbür gümbür geliyor

under the banner of heaven yeni fragmanıyla gümbür gümbür geliyor


andrew garfield dedektif, daisy edgar-jones kurban


Bu sene televizyon dünyası adına merakla beklediğimiz yapımlardan biri olan Under the Banner of Heaven, 28 Nisan’da ilk bölümüyle yayında olacak. Daha önce birkaç tanıtım fragmanıyla ucundan görme şansı bulduğumuz diziden heyecan dozu yüksek bir uzun fragman da bugün paylaşıldı.

Normal People’ın yıldızı Daisy Edgar-Jones ile Andrew Garfield’ın başrollerini üstlendiği Under the Banner of Heaven, Jon Krakauer’ın aynı isimli romanından uyarlanıyor. Dizi korkunç bir cinayet vakasına atandıktan sonra inancı test edilen dindar bir dedektifin hikayesine odaklanacak ve Utah’ta yaşayan saygın bir ailenin Mormon inancına olan bağları ve devlete olan güvensizliği etrafında şekillenecek. Andrew Garfield dizide bahsi geçen dedektifi, Daisy Edgar-Jones ise cinayete kurban giden inançlı bir genç kadını canlandırıyor.

Garfield ve Edgar-Jones ikilisinin yanı sıra Under the Banner of Heaven’da Chloe Pirrie, Sam Worthington, Rory Culkin, Wyatt Russell, Denise Gough ve Christopher Heyerdahl gibi isimler de karşımıza çıkacak. Milk filmiyle 2009 yılında En İyi Özgün Senaryo dalında Oscar ödülünü kazanan Dustin Lance Black’in yaratıcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Hell or High Water ile tanınan David Mackenzie ve Isabel Sandoval oturuyor.

FX ve Hulu’da yayınlanacak Under the Banner of Heaven için 28 Nisan tarihini beklemeye devam ediyoruz. Yeni fragman için aşağı doğru alabiliriz.