çabuk al pacino’nun telefon kılıfına bakın

çabuk al pacino’nun telefon kılıfına bakın


shrek is love, shrek is life


The Godfather üçlemesi, Serpico, Scarface, Scent of a Woman, The Panic in Needle Park ve daha nicesinin yıldızı olan, sinema dünyasının yaşayan efsanelerinden Al Pacino görünün o ki büyük bir Shrek hayranı. Evet, Shrek.

İnanması güç gelse de sosyal medyada viral olan birkaç fotoğraf bu durumun kanıtı niteliğinde. Game of Thrones, Dune ve Aquaman’den tanıdığımız Jason Momoa’nın paylaştığı bir fotoğrafta efsane oyuncuyu Momoa ve birkaç arkadaşı ile beraber bir yemek masasında görüyoruz. Pacino’nun masada duran iPhone’u ise fotoğrafta en çok dikkatimizi çeken unsur. Çünkü telefonun kılıfında en sevdiğimiz yeşil dev Shrek görünüyor.

Orijinal seslendirmesiyle ayrı, dublajlı haliyle ayrı sevdiğimiz Shrek, vizyona girmesinin ardından yıllar geçse de hala büyük bir hayran kitlesine sahip. İnternet aleminde sıkça karşılaştığımız Shrek meme’leri bunun en büyük kanıtlarından biri. Al Pacino gibi efsane bir ismin de Shrek hayranı olduğunu öğrenmek bizi hem şaşırttı hem de yüzümüzde bir tebessüm bıraktırdı. Ne diyelim… Shrek is love, Shrek is life.