donald glover’lı mr. & mrs. smith dizisinin mrs. smith’i belli oldu

donald glover’lı mr. & mrs. smith dizisinin mrs. smith’i belli oldu


o sen olsan bari phoebe waller-bridge


Televizyonun dahi çocuğu Donald Glover, bir diğer dahi Phoebe Waller-Bridge ile ikonik aksiyon-romantik filmi Mr. & Mrs. Smith’in dizi uyarlaması için geçtiğimiz sene bir araya gelmişti. Heyecanla beklediğimiz projeden Phoebe Waller-Bridge, fikir uyuşmazlıkları sebebiyle ayrılarak hayallerimizi suya düşürmüştü. Yine de merakla beklediğimiz dizide Waller-Bridge’in yerini alacak isim belli oldu.

Hulu’nun sevilen komedi serilerinden PEN15’in hem yazarı hem yaratıcısı hem yönetmeni hem de başrolü olan Maya Erskine, Mr. & Mrs. Smith dizisinde Mrs. Smith rolünde karşımıza çıkacak. Doug Liman’ın 2005 yapımı aynı isimli filminden uyarlanacak dizide normal ve sıkıcı bir evlilik hayatı sürdüren Mr. & Mrs. Smith çiftinin aslında birbirlerini öldürmekle görevlendirilen rakip tetikçiler olduklarını öğrenmelerinin ardından aralarında geçen kovalamacayı izleyeceğiz.

The First, Fargo ve Atlanta gibi yapımlarda da adı geçen senarist Francesca Sloane’in de katkıda bulunacağı dizi, Amazon’un streaming servisi Prime Video’da yayınlanacak. Dizinin yayın tarihine dair şimdilik gelen bir detay yok.