portishead, yedi yıl aradan sonra ukrayna halkı için konser verecek

portishead, yedi yıl aradan sonra ukrayna halkı için konser verecek


yine aldın gönlümüzü portishead


Trip hop janrının öncü isimlerinden Portishead, yıllar sonra bir konserde tekrar bir araya geleceklerini duyurdu.

İngiliz grubun War Child isimli hayır kuruluşu iş birliğinde gerçekleştirecekleri konserin biletlerinden elde edilecek gelirler işgal altında olan Ukrayna halkına destek olmak amacıyla War Child’a aktarılacak. Grubun memleketleri Bristol’de gerçekleşecek bu özel etkinlik 1200 biletle sınırlı. Fakat konseri canlı yayında da izleme fırsatımız olacak. Idles, Billy Nomates, Katy J Pearson, Heavy Lungs ve Wilderman gibi isimlerin de eşlik edeceği altı saatlik konserin canlı yayın girişleri buradaki adrese yapılacak bağışlarla erişime açılacak. 10£ değerinde yapılacak bağışlarla konserin canlı yayınına üç katılım hakkı elde edebilirsiniz. Aşağıdaki adrese bir kartpostal göndermeniz dahilindeyse 2 Mayıs tarihinde gerçekleşecek konserin canlı yayınına ücretsiz giriş hakkı elde ediyorsunuz.

WAR CHILD BRISTOL

Studio 320

Highgate Studios

53-79 Highgate Road

London

NW5 1TL

United Kingdom

Etkinliğin hemen aşağıda görebileceğiniz afişini ve konser alanında satışı yapılacak özel ürünleri Massive Attack’ten Robert del Naja tasarlamış.

Portishead üyelerinden gelen resmi bir açıklamada şu sözlere yer verilmiş:

“War Child kurumu ile iş birliği halinde gerçekleştireceğimiz bu etkinlikte çalacağımız birkaç şarkı ile beraber Ukrayna halkına desteğimizi sunma şansı bulacağımız için büyük bir memnuniyet duyuyoruz.”

Ne diyebiliriz ki… Yine gönlümüzü kazandın Portishead.