slippin’ jimmy animasyonuyla saul goodman’ın çocukluk yıllarına gidiyoruz

slippin’ jimmy animasyonuyla saul goodman’ın çocukluk yıllarına gidiyoruz


adam olacak çocuk slippin’ jimmy


Breaking Bad’in spin-off’u olarak başlayıp en az Breaking Bad kadar iyi -hatta kimilerine göre çok daha iyi- beş sezonu geride bırakan Better Call Saul, altıncı ve final sezonunu geçtiğimiz Salı yayınlanan son bölüm ile yarıladı. Yedinci bölümü ile sezon ortası finali yapan dizi, izleyicileri resmen “cliffhanger”ın doruklarına çıkardı. Kalan son altı bölümde neler olacak, çok merak ediyoruz açıkçası. Bu son altı bölüm 11 Temmuz’dan itibaren yayınlanmaya başlayacak. O zamana kadar nasıl bekleyeceğiz diye düşünürken Better Call Saul yapımcılarından “bununla idare edin” dercesine yeni bir seri geldi.

Slippin’ Jimmy isimli bahsi geçen animasyon serisi, Saul Goodman aka Jimmy McGill’in çocukluk yıllarından kısa hikayeleri ekrana getiriyor. 70’lı yıllarda geçen seride Jimmy’i yakın dostu Marco Pasternak ile beraber (Better Call Saul’un birkaç bölümünden Pasternak’ı hatırlarsınız) çeşitli haylazlıklar yaparken, ona buna bela olurken görüyoruz.

Her bir bölümü yaklaşık 10 dakikalık kısa hikayelerden oluşan Slippin’ Jimmy, altı bölümüyle beraber çoktan yayınlandı bile. “Neymiş bu seri?” diye merak ediyorsanız aşağıdaki fragmana alalım sizi.