obi-wan kenobi’den ikinci sezon dedikodusu

obi-wan kenobi’den ikinci sezon dedikodusu


e bi zahmet


Bir süredir sıkça andığımız Obi-Wan Kenobi dizisi, 25 Mayıs’ta ilk bölümüyle ekranlara geldi ve şu sıralar yeni bölümlerini Star Wars meraklılarıyla buluşturmaya devam ediyor. Henüz final bölümüne daha iki daha hafta gibi bir süre var fakat o malum soru şimdiden akıllara takılıyor: “İkinci sezon gelecek mi?” Bu sorunun cevabını Star Wars hayranları kadar biz de merak ediyoruz. Bugün ortaya çıkan bir dedikodu ise bu sorunun çoktan cevaplanmış olabileceğini işaret ediyor.

MakingStarWars isimli Star Wars odaklı bir web sitesi, sağlam kaynaklardan öğrendikleri bilgilere göre Disney’in Obi-Wan Kenobi izlenme sayılarından fazlasıyla memnun olduğunu ve önümüzdeki yıllarda Obi-Wan’ı merkezine alacak daha birçok hikayenin yolda olduğunu duyduklarını iddia etmiş. Tabii bu duyum sadece ikinci bir Obi-Wan Kenobi sezonunu değil, aynı zamanda farklı projeleri de işaret ediyor. Yani bu iddiaya göre ilerleyen yıllarda dizinin ikinci sezonu için adımlar atılmasa bile Ewan McGregor’ı farklı projelerde Obi-Wan Kenobi rolünde izlemeye devam edeceğiz.

Diğer bir yandan, yakın zamanda Entertainment Weekly’e Obi-Wan hakkında röportaj veren McGregor, “bu proje tek sezonluk bir dizi olarak planlanmış olsa bile ben ileride Obi-Wan’ı tekrar canlandırmak isterim” şeklinde bir cümleyle farklı projelerde rolü tekrar oynamak için açık olduğunu duyurmuştu.

Obi-Wan Kenobi’nin ikinci sezonu için Disney’den yeşil ışık yanar mı bilemiyoruz ama yıllar sonra tekrar bu kadar sükse yapmışken karakteri önümüzdeki yıllarda en az birkaç defa daha göreceğimize dair inancımız tam. Beklemedeyiz.