rick and morty yaratıcılarının diğer dizisi solar opposites’in yeni sezonu yolda

rick and morty yaratıcılarının diğer dizisi solar opposites’in yeni sezonu yolda


fragmana buyurun


Yetişkin animasyon dizilerinin güncel şahı Rick and Morty’nin altıncı sezonunun yayın tarihine dair hala bir duyuru yok. 2022 yılı içerisinde bir ara gelmesini beklediğimiz yeni sezon için bekleyişimizi bir nebze de olsa kolaylaştıracak bir başka dizi yine Rick and Morty yaratıcıları tarafından geliyor.

Rick and Morty’nin hem yaratıcılarından hem yazarlarından hem hem de yapımcılarından olan, üstüne bir de hem Rick’i hem de Morty’i seslendiren Justin Roiland’ın Mike McMahan ile beraber imza attığı Solar Opposites, yine Rick and Morty’den esintiler taşıyan bilim kurgu ve komedi unsurlarının yer aldığı iki sezon ile geçtiğimiz yıllarda Hulu platformunda izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Kendi gezegenlerinden kaçıp Dünya’ya sığınmak zorunda kalan dört uzaylının maceralarını izlediğimiz serinin üçüncü sezonu 13 Temmuz’da Hulu’da ekranlara gelecek.

Yeni Solar Opposites sezonunun ilk fragmanını izlemek isterseniz aşağı bir bağlantı bıraktık. Rick and Morty ne zaman gelir, bilemiyoruz. Beklemeye devam.