liam neeson’ın venedik film festivali’nde övgü alan filminden fragman

liam neeson’ın venedik film festivali’nde övgü alan filminden fragman


in the land of saints and sinners


American Sniper ve Million Dollar Baby filmlerinden yapımcı olarak tanıdığımız yönetmen Robert Lorenz, In The Land of Saints and Sinners filmi için Liam Neeson ile The Marksman’ın ardından ikinci işbirliğinde bulunuyor. Fragmanı düşen bu ilgi çekici ve Venedik Film Festivali prömiyeri sonrası övgü alan Netflix filmi, doğruyu yapmak ve  kendi hatalarıyla yüzleşmek arasında kriz yaşayan, karanlık bir geçmişe sahip gizemli bir adamı anlatıyor. Liam Neeson, teselli ve kefaret arayışındaki emekli suikastçı Murphy rolünde; aktörün dramatik kökleri ile son dönemdeki yüksek profilli aksiyon filmlerindeki başarısını dikkatle dengelediği bir başka film.

Neeson’a terörist lider Doireann‘ı canlandıran Kerry Condon eşlik ediyor. Kerry Condon’ı yüreğimizi burkan The Banshees of Inisherin’den tanıyoruz. Jack Gleeson, Colm Meaney ve Ciarán Hinds de In the Land of Saints and Sinners’ta yer alıyor. In the Land of Saints and Sinners, 1970’ler İrlanda’sında karanlık geçmişini geride bırakmaya hevesli Finbar Murphy’nin hikayesini konu ediniyor. Finbar, kısa süre sonra içlerinden birinin bir genç kızı taciz ettiğini keşfedince kendisini kedi fare oyununa benzer bir silsilede buluyor.

Filmin yapımcılığını Bonnie Timmerman, Geraldine Hughes, Terry Loane, Philip Lee ve Markus Barmettler üstleniyor. Prömiyerini Venedik Film Festivali’nde yapan filmin uluslararası vizyon tarihi şimdilik belli değil. Fragmanı aşağıda izleyebilirsiniz.