the boys evreninden ergen draması kopup geliyor

the boys evreninden ergen draması kopup geliyor


fragman yayınlandı


2019’da Prime Video’nun ağır toplarından olarak hayatımıza giren ve kalitesi iniş çıkış yaşasa da belli bir seviyeyi koruyan The Boys, süper kahraman distopyasından kopan Gen V spin off fragmanı gelmiştir. The Boys dizisi bir çizgi roman uyarlaması. DC Comics’in belki de en bilinmeyen çizgi romanlarındandır. Showrunner Eric Kripke, bu hikayeyi günümüz Amerika’sına o kadar düzgün uyarladı ki, Prime Video bu dizi sayesinde önemli bir alternatif olarak hayatımıza girdi. Özellikle Hollywood’un akıl tutulması ortamı, süper kahraman janrasının geldiği hal ve yükselişe geçen alt-right ile The Boys’un eleştirel yapısının tonunu çok iyi tutturan yazar ekibi, The Boys’tan ne çıksa yeriz dedirtti. Çıktı da…

Gen V, The Boys evreninde, yalnızca süper güçleri olan öğrencilerin eğitim alıp kahraman olmaları için kurulmuş bir üniversite olan Godolkin Üniversitesi‘nde geçiyor. Ancak Godolkin’in perde arkasında kim bilir hangi karanlık meseleler dönüyor? The Boys küçük çaptaki oluşumlarda siyasi yansımaları iyi okutabilen bir diziydi. Gen V’den de devamını bekliyoruz. 

 

Gen V’nin başrollerinde Chance Perdomo, Jaz Sinclair, Lizze Broadway ve Shelley Conn yer alıyor. Spinoff’ta ayrıca The Boys’taki rollerini yeniden canlandıran Jessie T. Usher, Colby Minifie, Claudia Doumit ve P.J. Byrne konuk oyuncu olarak yer alıyor. Michele Fazekas ve Tara Butters, Gen V’de showrunner ve yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor. Diğer yürütücü yapımcılar arasında The Boys’un showrunner’ı Eric Kripke, Seth Rogen ve Evan Goldberg yer alıyor. Sony Pictures Television Studios ve Amazon Studios dizinin yapımcılığını birlikte üstleniyor. The Boys’un dördüncü sezonu yapım aşamasındayken Gen V, 29 Eylül’de Prime Video’da yayına girecek. Fragman aşağıda.