harry potter yeni wolverine olabilir mi?

harry potter yeni wolverine olabilir mi?


yalanladı ama biz bunları yemeyiz


Bilenler bilmeyenlere anlatsın: X-Men evreni sinema ve televizyonda Marvel’a katılmıştı. Bu olay gerçekleşene kadar Hugh Jackman, Fox çatısı altında tam 11 filmde pençeli anti kahramanımız Wolverine’i aslanlar gibi canlandırmıştı. Artık Deadpool 3 ile son kez Wolverine olacak jön, Wolvi bayrağını yeni bir aktöre bırakacak. Bu konuda söylentiler başladı. 

Marvel’ın yaklaşan bir “X-Men” filmi için yazarlarla görüşmeye hazırlandığı düşünülürse, Kevin Feige ve ekibinin Jackman ve diğerlerinin mutantlarını yeniden canlandırmak için geri dönmelerinden daha büyük planları olduğu açık.

Yeni Wolverine için şimdiden pek çok isim söylentiler arasında dolaşıyor: Taron Egerton, Scott Eastwood ve Daniel Radcliffe. Ancak Radcliffe bunların hiçbirini kabul etmiyor. Entertainment Weekly’n gin haberineöre Radcliffe, Wolverine’i oynamak için görüşmelerde bulunduğu söylentilerini reddetti. Dahası, role hazırlanmak için o sıra rol aldığı “Miracle Workers” 4. sezon çekimleri sırasında deli gibi kas yapmaya uğraştığını da yalanladı. Radcliffe, Wolverine rolü söylentisi sorulduğunda “Hayır” diye çıkıştı. Ancak neden bu kadar formda olduğuna gelince Radcliffe, “Evet. Takıntılı olduğum ve istediğim için kaslı oldum… Annemle babamı gördünüz, onlar deli gibi spor yapan insanlar. Yani bu bana geçti. Ama hayır. Wolverine yok. Gururum okşandı ama hayır.” 

 

Daniel Radcliffe, internetin daha önce kendisi hakkında tuhaf iddialarda bulunduğundan örnekler verdi. 

 

“Kendim hakkında okuduğum en tuhaf hikaye neydi? Harry ve Draco’nun sevgili olduğu yönünde çok fazla söylenti var; Köpeklerimi Birleşik Krallık Özel Hava Servisi’nde gezdirdiğim, Belçika’daki bir manastırda keşişler tarafından kendim için özel bira yaptırdığım. Makyaj yaparken okuyabilmem için asistanıma senaryolarımı aynaya tutturduğum. Uzun bir liste var.”

 

Radcliffe, Groff ve Mendez’in rol aldığı “Merrily We Roll Along” şu anda Broadway’de oynuyor. X-Men’in MCU’daki geleceğine gelince, oyuncu yalanlamalarına inanmak güç. Spiderman: No Way Home filminden önce Andrew Garfield yalanlamak için kendini yırtı ve bunun böyle olmadığını hep beraber izledik. Harry Potter, neden yeni Wolverine olmasın?