margaret qualley ve pedro pascal’lı ethan coen filmi drive-away dolls hakkında ne biliyoruz?

margaret qualley ve pedro pascal’lı ethan coen filmi drive-away dolls hakkında ne biliyoruz?


çerezlik aksiyon tam


Yönetmen Coen kardeşlerden Ethan Coen olanı, kardeşini yanına almadan film yapıyor. Focus Features’un yeni filmi Drive-Away Dolls‘un posteri yayınlandı. Filmde Margaret Qualley, arkadaşı Marian ile birlikte Tallahassee, Florida’ya gitmek için araba kiralayan Jamie adında bir kadını canlandırıyor. Ayrıca filmde, tescilli dilf Pedro Pascal da açıklanmayan bir rolde yer alıyor. 

 

Drive Away Dolls poster

 

Resmi sinopsisinde film, kız arkadaşından bir kez daha ayrılmanın üzüntüsünü yaşayan özgür ruhlu Jamie ile umutsuzca gevşemeye ihtiyaç duyan ağırbaşlı arkadaşı Marian’ı konu alan bir “komedi macerası” olarak tanımlanıyor. İki arkadaş, kiraladıkları arabanın bagajında gizemli bir eşya olduğu ortaya çıkınca, yanlışlıkla bir grup suçlunun içinde tanımlanamayan bir paket bulunan önemli bir davayı taşıma planına karışırlar.

 

Coen, filmin senaryosunu eşi Tricia Cooke ile birlikte kaleme aldı. Cooke, 66 yaşındaki Ethan’ın kardeşi Joel Coen’la birlikte 1990 yapımı Miller’s Crossing‘den bu yana birçok filminde editör olarak çalıştı.

 

Birlikte yaptıkları çalışmalar arasında Fargo (1996), The Big Lebowski (1998) ve Inside Llewyn Davis (2013) gibi eleştirmenlerce beğenilen filmler bulunan Ethan ve Joel, onlarca yıl ikili olarak film yönettikten sonra son yıllarda ayrı çalışmaya başladılar. 68 yaşındaki Joel, son olarak 2021 yılında solo bir proje olarak The Tragedy of Macbeth‘i çekti.

 

Drive-Away Dolls, 23 Şubat‘ta sinemalarda.