coen kardeşlerin birlikte korku filmi çekecekleri doğrulandı

coen kardeşlerin birlikte korku filmi çekecekleri doğrulandı


birinci ağızdan


Görünüşe göre Coen Kardeşler’in onları terk ettiğini ve sonsuza dek ayrıldıklarını düşünenler için sevinme zamanı. Ethan Coen, “Drive-Away Dolls“u tanıttığı yeni röportajında, bir sonraki filmi “Honey Don’t”u çektikten sonra kardeşi Joel Coen‘le birlikte bir korku filmi çekeceği haberlerini doğruladı.

 

Kardeşlerin yeni yazdıkları bir korku filmi olarak tanımlanan film için Coen, “Bu konuda uzun süre konuştuk ama aslında hiçbir şey yazmamıştık” dedi. “Başlangıç noktası hakkında konuştuk. Zihnimizin bir çekmecesinde duruyordu.”

 

Ethan Coen, kardeşiyle kısa süreli ayrılıkları hakkında yorgunluk hissini dile getirdi. “Harikaydı. Her zaman harikadır. Ama irtibatımız kesilmiş gibi değildi. Birbirimizi her zaman görüyoruz, her zaman konuşuyoruz.”

 

Ethan Coen’in Chris Evans, Margaret Qualley, Aubrey Plaza ve daha fazlasının rol aldığı bir sonraki filmi “Honey Don’t!”u yönetmesi ve ardından kardeşlerin bir sonraki filmi rayına oturtmak için yeniden bir araya gelmesi planlanıyor. Yazısını kaleme almıştık. 

 

Filmin çekimlerine sonbaharda başlanacağı söyleniyor ama bu kulağa erken ve aşırı iyimser geliyor. Coen çok yorulduysa, bir yılda iki film mi çekecek? Daha garip şeyler de oldu ama bir molaya ve “Honey Don’t!”u post-prodüksiyon sürecinden geçirip kurgulamak için zamana ihtiyaç olduğu düşünülebilir.

 

Planlanan korku filmi Coen’lerin 1984 tarihli ilk filmi “Blood Simple”ı hatırlatabilir. Ancak Coen, filmlerine herhangi bir ortaklık atfetme konusunda isteksiz.

 

“Bilemiyorum. Joel ile çalışmak, o filmleri yapmak her zaman eğlenceliydi. Çok eğlenceliydiler, dostum,” diyor Coen işbirlikleri hakkında. “‘Inside Llewyn Davis’, her gün işe gitmek eğlenceliydi. Hepsi.”

 

“Drive-Away Dolls” 23 Şubat 2024’te vizyona giriyor. “Honey Don’t” 2026’da, “The Horror” ise 2027’de vizyona girebilir. Umalım da öyle olmasın.