frank ocean’dan yeni şarkı: teaser’ını paylaştı

frank ocean’dan yeni şarkı: teaser’ını paylaştı


nerelerdeydin be


Frank Ocean’dan yeni şarkı, şaka değil. Nadiren üreten rap sanatçısından yeni şarkı, hele albüm haberi almak kıyamet alametidir. Frank Ocean, Instagram hikayesinde yeni müziğine dair bir dakikalık bir teaser yayınladı. Bu yeni minik teaser, Ocean’ın son yıllardaki en elle tutulur parçalarından birine dönüşebilir.

 

Ocean, son haftalarda Instagram’da daha aktif olmaya başladı. Bilirsiniz, bir sanatçı sosyal medyada aktifleşirse yeni eseri yakında anlamına geliyor. Çünkü bu insanların birçoğu, sosyal medyayı PR aracı olarak görüyor. “Cayendo” ve “Dear April” şarkılarını yayınladığı Nisan 2020’den bu yana yeni bir şarkı yayınlamamıştı. Hatta o yılın sonu için planlanan bir single da iptal edilmişti.

 

En son yaşanan Coachella dramasını hatırlayalım

 

Ocean, geçtiğimiz Nisan ayında Coachella’nın ilk hafta sonunda unutulmaz bir performans sergiledi. Geç başlayan ve sokağa çıkma yasağı nedeniyle kısa kesilen set sırasında yeni şarkılar seslendirmedi. Set, Coachella’nın resmi YouTube yayınında yayınlanmayınca sosyal medyada büyük bir tepki oluştu; birçok kişi bireysel canlı yayınlar aracılığıyla evlerinden izledi. Set sırasında Ocean yeni bir albümün geleceğinden bahsetti ama “şu anda değil” imasında bulundu. İkinci hafta sonu performansı iptal edilmiş; ekibi ise sebep olarak sanatçının bilek sakatlığını sunmuştu. 

 

Az ve öz üreten sanatçılar bizi heyecanlandırıyor. Fakat üretmedikçe, şarkı yazmadığı her an bir sonraki şarkısıyla uğraşıp onu güzelleştiriyormuş yanılgısı oluşuyor. Teaser aşağıda: