lady gaga’lı joker devam filmi ilk filmden çılgın olacak

lady gaga’lı joker devam filmi ilk filmden çılgın olacak


bunu da tartışırız


Joker devam filmi Joker: Folie à Deux’nun içeriği hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Psikiyatri hastanesi Arkham Asylum‘da geçeceği söylenen, 2019 yapımı tartışmalı Oscar ödüllü filmin müzikal devam filmi, Ekim 2024‘te vizyona girecek. İlk film, önermesinin bayağı isyana teşvik etmesinden dolayı tartışılmıştı. Görüntü yönetmeni Lawrence Sher’e göre devam filmi daha da şaşırtıcı ve uçuk olacak. 

 

 “Bu oldukça riskli bir film ve insanlar için şaşırtıcı olacak. Herkesin izlemesi için çok heyecanlıyım.”

 

Joker: Folie à Deux filminde Joaquin Phoenix, filme adını veren anti kahraman Arthur Fleck’i canlandırıyor. Lady Gaga, Phoenix’in Joker’inin karşısındaki Harley Quinn rolünü üstleniyor. “Joker: Folie à Deux” ismi, genellikle iki ya da daha fazla kişiyi etkileyen ve aynı ya da benzer ruhsal bozukluk anlamına gelen Fransızca folie à deux teriminden gelmektedir.

 

Sher, daha önce filmin görsel olarak Francis Ford Coppola‘nın 1981 yapımı müzikali One from the Heart’tan esinlendiğini belirtmişti. Prodüksiyonu Nisan 2023‘te tamamlandı. Filmin yönetmenliğini Todd Phillips üstlenirken, müzik tarafına ise ilk film müzikleriyle Oscar kazanan Hildur Guðnadóttir bakıyor. Filmin müzikal olacağını söylemiş miydik?