müzisyenlerin soundtrack için sıraya girdiği dizi

müzisyenlerin soundtrack için sıraya girdiği dizi


apple tv böyle devam


The Sopranos’un yazarı Todd A. Kessler‘in yeni Apple TV+ tarihi drama dizisi The New Look için Jack Antonoff, Lana Del Rey, Matthew Healy Healy, Nick Cave ve daha fazlası orijinal dizi müziği yapacak. Müzisyen kadrosunun ateş ettiği yapım bununla sınır kalmıyor. Perfume Genius, Florence Welch, Bleachers ve Beabadoobee; Juliette Binoche ve Ben Mendelsohn‘un başrollerini paylaştığı Apple TV+ dizisi için cover performanslar sergileyecek. 

 

The New Look’un başrollerinde Christian Dior olarak Ben Mendelsohn ve Coco Chanel rolünde Juliette Binoche yer alıyor. Dizide, Dönemin tasarımcılarının Paris’in Nazi işgali sırasında modada nasıl devrim yarattıklarına odaklanılıyor. Lana Del Rey, Matthew Healy of the 1975, Nick Cave, Perfume Genius, Florence Welch, Bleachers, Beabadoobee ve daha fazlasının döneme uygun müziklerinin cover’larının yer alacağı orijinal film müziğinin yapımcılığını Jack Antonoff üstleniyor.

 

Dizide ayrıca Maisie Williams, John Malkovich, Emily Mortimer ve Claes Bang rol alıyor. Dizi 14 Şubat‘ta ilk üç bölümüyle başlıyor. Yeni bölümler her hafta Çarşamba günleri yayınlanacak. Apple Tv, az ve öz yapım üretiyor ve her seferinde kendinden bahsettiriyor. “Hayırdır İnşallah” diyoruz.