şahsiyet ikinci sezon fragmanından sıcak detaylar

şahsiyet ikinci sezon fragmanından sıcak detaylar


müthiş dizi, umarız bozmaz


Bir Şahsiyet’imiz vardı hatırlar mısınız? Bundan beş sene önce, Puhu Tv adlı yayın platformu erişime açıldığında ellerindeki en büyük dizilerden biriydi. Başrolde Haluk Bilginer olmak üzere Cansu Dere, Metin Akdülger ve Şebnem Bozoklu’nun da yer aldığı dizi yaşlı bir Alzheimer hastasının seri katile dönüşmesini anlatıyordu. Yönetmenliğini Onur Saylak‘ın, senaristliğini Hakan Günday‘ın yaptığı Ay Yapım imzalı dizi, bu büyük yazar ve oyuncu ekibinin omzunda yükselip, Uluslararası Emmy Ödülü’nü almıştı. Yayınlandığından beri farklı platformlara geçen dizinin yeni sezonu Gain platformunda izleyiciyle buluşacak.

 

Gain, pandemi sürecinde dikey içeriklerin fazla izlendiği fikriyle yayın hayatına başlamış, ardından içerik stratejisini değiştirip başka şirkete satılarak “dijitale içerik” konusunda yerli alternatiflerimizden olmuştu. Şahsiyet’in 10 bölümlük ikinci sezonunun ilk iki bölümü 13 Kasım’da Gain’de izlenebilecek. Diziden dün gece saatlerinde ilk fragman geldi. İkinci sezon tahminlerimizden dolayı yazının buradan sonrası Şahsiyet izlemişlere daha çok hitap ediyor. Spoiler içermektedir.

 

Agah Beyoğlu’muzu en son huzurevinde bırakmıştık. Fragman, bir sorgu sahnesiyle açılıyor. İşlediği suçlar gün yüzüne çıkıyor olabilir. Bol bol Beyoğlu izliyoruz. Asmalı’daki Jurnal Sokak, dizide olan bitenlere ev sahipliği yapmaya devam edecek. “Hayatımı yaşayacağım.” cümlesiyle devam eden fragman hayli enerjik akıyor. Agah Beyoğlu sıfırdan başlayacağına işaret ediyor. Muhtemelen, her şey yolunda giderken karşısına yeni düşmanlar çıkıyor. 

 

Fragmanda da gördüğümüz üzere Erdal Özyağcılar, İlker Aksum, Nergis Öz, Nurseli İdiz, Şehsuvar Aktaş ve Burhan Öçal gibi isimler de diziye katıldı. Bununla beraber eski kadro korunmuşa benziyor. Agah, her şeyi arkasında bırakıp sıfırdan başlamak isterken geçmişi peşini bırakmayacak ve silahını yeniden eline alacak. Agah Beyoğlu kendine “mükerrer katil” diyor. Tekrar eden anlamına gelen bu kelime, ilk sezondaki kadar cinayete şahit olacağımız anlamına gelebilir. Gain etkisi ve beş yıl ara, diziye nasıl bir etki bırakmış 13 Kasım’da göreceğiz.