shrek 5 sızıntısı geceye bomba gibi düştü

shrek 5 sızıntısı geceye bomba gibi düştü


favori yeşil devimiz


Shrek 5 sızıntısı dün gecenin en iyi haberi olabilir, yalan yok. Beşinci filmle ilgili son söylentilere göre bir başka Shrek filmi için çok uzun süre beklemek zorunda kalmayabiliriz. Bir NBCUniversal çalışanından gelen yeni bir sızıntı, Shrek 5’in 2025 yılında, Shrek serisinin son filmi Shrek Forever After‘ın vizyona girmesinden on yıldan fazla bir süre sonra vizyona gireceğini doğruluyor gibi görünüyor.

 

DiscussingFilm’in son tweet’ine göre, bir NBCUniversal çalışanı LinkedIn sayfasında Shrek 5’i listeledi, ancak internette dikkat çekmeye başlayınca bu ayrıntıyı hızla sildi. Bu durum, söz konusu çalışanın Shrek 5 üzerinde perde arkasında gizlice çalışan pek çok kişiden biri olduğunu gösteriyor. Son yıllarda viral bir sansasyon haline gelen ve bir franchise olarak daha da popülerlik kazanan seri, yakın gelecekte yeni filmlerle devam edecek. Aynı adlı çocuk kitabı karakterine dayanan Shrek serisinin şimdiye kadar dört, iki Çizmeli Kedi spin-off filmiyle birlikte toplam altı filmi vizyona girdi.

 

Bu yılın başlarında Eşek’i seslendiren Eddie Murphy, serideki rolüne duyduğu heyecanı şu sözlerle dile getirmişti: “DreamWorks yeni bir Shrek ile gelse, iki saniye içinde seslendiririm. Eşek’i seviyorum. Çizmeli Kedi filmlerini yaptılar. Ben de ‘Bir Eşek filmi yapmalıydılar’ diyordum. Eşek, Çizmeli Kedi’den daha komik. Yani, Çizmeli Kedi’yi seviyorum ama Eşek kadar komik değil.”

 

Çizmeli Kedi seslendirme sanatçısı Antonio Banderas da geçen yılın sonlarında verdiği bir röportajda Shrek’e ve karakterine değindi. Banderas şunları söyledi: “Neredeyse 20 yıldır bu kediyle birlikteyim. Çizmeli Kedi’yi ilk kez seslendirdiğimde Broadway’de çalışıyordum, yani ilk dublajımı orada yaptım. Şu ana kadar beş filmi seslendirdim. Muhtemelen bir tane daha olacak ve Shrek muhtemelen geri dönecek.” 

 

Seriye dahil olan pek çok kişi serinin yıllarca devam edeceğine ve Mike Myers tarafından canlandırılan ikonik Shrek karakterini içereceğine ikna olmuş görünüyor. Tabii biz Shrek’i efsane yerel seslendirme kadrosuyla bağrımıza basmıştık.  

 

Geçtiğimiz sene çıkan Çizmeli Kedi’nin devam filmi Puss in Boots: The Last Wish, anksiyeteyi ve ölüm korkusunu konu almasıyla yetişkinler için şaşırtıcı derecede başarılı bir film olmuştu. 

 

Shrek 5’in şu an için resmi bir vizyon tarihi bulunmuyor.