THE KINKS MÜZİKALİ SUNNY AFTERNOON FİLM OLUYOR

THE KINKS MÜZİKALİ SUNNY AFTERNOON FİLM OLUYOR


Sahnelerden beyaz perdeye...


1960’ların The Beatles ve The Rolling Stones ile birlikte en önemli gruplarından biri olan The Kinks’in 2014-2016 yılları arasında sahnelenen müzikali Sunny Afternoon, sahnelerden beyaz perdeye taşınıyor.

Hollywood’un özellikle son zamanlarda La La Land ve Beauty & The Beast’in gişede yakaladığı başarıdan sonra ağırlık verdiği müzikallere eklenen bir yeni yapım The Kinks’in Sunny Afternoon’u oldu. You Really Got Me, Lola ve Waterloo Sunset gibi şarkılarıyla 60’lardan 90’lara kadar müzik yapmaya devam eden ünlü grubun beyaz perdeye taşınacak bu filmde yer alması söz konusu isimler arasında Edgar Wright ve Wes Anderson’da bulunuyor. 

Henüz ismi, vizyon tarihi ve oyuncuları hakkında detayların belli olmadığı projenin prodüktörlüğünü Francois Ivernel, Charles de Rosen ve Sonia Friedman üstlenecek. David Fincher’ın bu sene Netflix aracılığıyla ekranlara gelecek son projesi Mindhunter’ın da senaryosunu yazan Joe Penhall’ın kalemini kuşanacağı filmin yönetmen koltuğu Eddie the Eagle filminden hatırladığımız Dexter Fletcher’a emanet olacak. Fletcher, daha önce de 2013 yılında İskoç grup The Proclaimers’ın Sunshine on Leith isimli müzikal filmini de hayata geçirmişti.