RAMBO KALAN SAĞLARI DA ÖLDÜRMEYE GELİYOR

RAMBO KALAN SAĞLARI DA ÖLDÜRMEYE GELİYOR


Vietnam'da Yaşayan Son 2 Kişi kelle Koltukta Gezmeye Başladi


Sinema dünyasının en çok adam harcayan aktörlerini say deseler, Sylvester Stallone her daim kafaya oynar. 80'lerden beri oynadığı filmlerde dünya nüfusunun neredeyse yarısını döven/öldüren/sakat bırakan Stallone, ilerleyen yaşına rağmen bu huyundan vazgeçeceğe benzemiyor.

 

Meksika karteli n'oluyor, kıçın başın oynuyor

 

The Expandables serisi malumunuz. Filmde sıkılan kurşunun, atılan bombanın haddi hesabı yok. Peki ya ilk göz ağrılarımızdan Rambo? Kimse çekmedi Rambo'dan Vietnamlılar ve Ruslar kadar. Son olarak 2008 yılında yarım bıraktığı işleri halletmek için silah altına giren bol kaslı asker eskisi, beşinci kez beyazperdeye Rambo vurdu kırdısı getirmeye hazırlanıyor.

 

Uzun zamandır dedikodusu yapılan yeni Rambo filmi yakın zamanda karşımıza çıkacak gibi duruyor a dostlar. Splendid Film'in açıklamasına bakılırsa Vietnamlılardan canı sıkılan Sly, bu sfer Meksika mafyasına illallah ettirecek. Kendi No Counrty For Old Men'ini çekeceğini söyleyen Stallone'a yapımcı koltuğunda The Expandables serisine de adını yazdıran Avi Lerner arka çıkacak.