sylvester stallone, dublör kullanmadığı için pişman olduğunu açıkladı

sylvester stallone, dublör kullanmadığı için pişman olduğunu açıkladı


13 sene önceki filmin ameliyatına giriyor


Sylvester Stallone, 2010 yapımı Expendables filmindeki sahnelerin ardından hâlâ kendini toparlamaya çalışıyor. Usta film yıldızı bu hafta ailesinin reality şovunda, film setinde yaşadığı yaralanmalardan kaynaklanan yedinci sırt ameliyatını geçirdiğini söyledi.

 

Stallone, The Family Stallone‘un Çarşamba günü yayınlanan ikinci sezonunun dördüncü bölümünde “Kendi dublörlüğünü yapmanın romantik bir yanı var” dedi. “Fakat kendi dublörlüğünü yaptıktan sonra romantik olmayan bir şey de var.”

 

Bölümde Stallone, acısının ilk Expendables filmindeki bir dövüş sahnesi sırasında rol arkadaşı WWE efsanesi Steve Austin tarafından vücuduna vurulduğu bir olaydan kaynaklandığını söyledi. “Bir çarpma hatırlıyorum ve gerçekten bir patlama hissedebiliyordum” dedi.

 

Stallone, “Expendables 1’den sonra kendimi hiç toparlayamadım,” diye devam etti. “O filmden sonra fiziksel olarak asla eskisi gibi olamadım. Bu yüzden insanları uyarıyorum, kendi dublörlüğünüzü yapmayın.”

 

Stallone’nin eşi Jennifer Flavin, “Sly acıyı maskelemeye, olmamış gibi davranmaya çalışıyor,” diyor. “İnsanların bu kadar çok ameliyat geçirdiğini bilmesinden hoşlanmıyor.”

 

Stallone’nin kızı Sistine ise şunları ekliyor: “Sanırım tüm çocukluğum boyunca acı içindeydi. Acısını bastırmak için elinden gelen her şeyi yaptı.”

 

Expendables bu kadar acıya değer miydi, bilemiyoruz.