TWITTER FENOMENİ CEM UZAN: GENÇ PARTİ GERİ DÖNÜYOR

TWITTER FENOMENİ CEM UZAN: GENÇ PARTİ GERİ DÖNÜYOR


Twitter Cem Uzan'la Daha Güzel


Star 1, Teleon, İnter Star, İmar Bankası, Telsim… Adeta bir fırtına gibi geldi geçti Cem Uzan Türkiye'den. Genç Parti'yle siyasete atılması ise bambaşka bir dönemin başlangıcıydı malumunuz. Mazotun 1 lira olmasından tutun da emeklilerin iki maaş ikramiye almasına kadar birçok vaatle karşımıza çıkan Uzan maalesef seçimlerin sonucunda Türkiye'ye veda etmek zorunda kaldı. Uzunca bir süre kendisinden ses seda duyamadık. Mega namuslu geçinenlerden ne hayır görmüştük ki? Hepsinin ne mal olduğunu zamanla anladık. Uzan öyle değildi, baştan belliydi neler yaptığı, ne olduğu. Hiç değilse kendini biliyordu adam. O yüzden bu sessizlik bize çok koydu.

 

 

Neyse ki imdada sosyal medya yetişti yıllar sonra. Instagram'ıyla hayatımıza yıllar sonra renk katıyordu. Peki ya Twitter? Ona da sıra geldi. Cem Uzan, benim diyen fenomenlerin hepsini birden cebinden çıkarabilecek malzemesi ve tweet'leriyle Twister filmi gibi kasıp kavuruyor ortalığı. 

 

Arkadaşlar buna hazır mıyız?

 

 

Bu işin içinde bir bit yeniği değil, bir MİLLET sevdası var!

 

Şu sıralarda Saint- Tropez'de Petrus'larıyla parti binası yapmakla meşgul olan Uzan'ın fakirlik/zenginlikle ilgili tweet'i ise gerçekten yaşam motto'su olarak bellenesi bir yaklaşım. Uzan bu tweet'ini niye sildi anlamadık. Neyse ki screenshot'a inanan insanlarız. Sizleri nesilden nesile aktarılacak bu özlü Cem Uzan sözüyle baş başa bırakmak boynumuzun borcudur.

 

 

Dahası için ŞURADAN düzenli olarak takip etmenizi öneriyoruz Cem Uzan'ı. Kendinizin, ülkenizin iyiliği için…

 

SON DAKİKA TWEET'İ: