GAME OF THRONES’TAN MÜJDELİ HABER

GAME OF THRONES’TAN MÜJDELİ HABER


Westeros Hayirli Cumalar Diler


Game of Thrones’un 15 Haziran’daki dördüncü sezon finalinden sonra Jon Snow’un Ygritte’İn arkasından girdiği yastan büyük bir yasa girdik. 2015’in Mart ayında gerçekleşmesini beklediğimiz beşinci sezon prömiyerini sabırsızlıkla bekliyor, bu sırada diziden gelen her haberi kendimize iştah açıcı yapıp hüpletiyoruz.

 

 

Geçtiğimiz günlerde Cersei’in namus suçuna ortak ettiği Jamie Lannister’ın yeni sezonda merhum Prens Oberyn’in memleketine ziyarete gideceğini öğrenmiştik. Beşinci sezonun dokuzuncu bölümüne tekabül eden ve dizinin kelleleri koltuğa vermesiyle ünlü bölümdeki bu ziyaret bizi, Jamie’nin hayatı ile ilgili endişelendirmişti. Westeros’tan gelen son haber ise tam bir Cuma neşesi oldu ve bu yağmurlu güne güneş gibi doğdu.  Neyse ki Jamie’nin yedinci sezonda karşımıza çıkacağı kesinleşti. Lena Headey (Cersie Lannister), Kit Harington (Jon Snow)’un da yedinci sezon için yapımcılarla anlaşmak üzere olduğu bildirildi.

 

Oyuncularla anlaşmasını yedinci sezonu da içerecek şekilde yenileyen Game of Thrones’un, Kurtlar Vadisi’nin rekorunu kırarak sonsuza kadar devam etmesini umuyoruz.