YENİ JOKER’İ KİMİN OYNAYACAĞI BELLİ OLDU

YENİ JOKER’İ KİMİN OYNAYACAĞI BELLİ OLDU


Filmstar, Rockstar, Şimdi De Belali...


Yılda on beşten fazla film izleyip, az biraz comic book kültürüne hakim olan ve haftada birkaç kadeh rakı içen insanların rakı masalarının değişilmez mezelerinden birisi de Joker muhabbetidir. Joker muhabbeti nedir? Joker muhabeti genelde çok çok kötü bir Heath Ledger taklidiyle başlayıp (genel olarak "Let's put a smile on that face" veya sıkça yanlış kullanımıyla meşhur "Where is she?" diye bağırmak suretiyle (ki gerçek olanı "Where are they?"dir) gerçekleşen) daha sonrasında "Aslında bir Jack Nicholson gerçeği de var" ile iyice coşan, en sonunda ise "Bir şey diyeyim mi… Felaket ekstrem bir karakter yazımı var, herhangi bir aktör de iyi oynayabilir bu rolü" ile geyiğin dibine vuran bir dipsiz kuyudur. 

 

 

Müjdemizi isteriz: dipsiz Joker kuyumuz daha da derinleşiyor, daha da kuytulaşıyor.

Daha önce detaylıca yazmış olduğumuz süperkahramanların belalılarının karışık kuruyemiş gibi volta atacağı DC Comics best of'u Suicide Squad'ın prodüksiyon firması Warner Bros'un da doğruladığı habere göre yeni Joker'i Jared Leto canlandıracak.

 

 

"Film yıldızı olacağım" deyip rockstar olan, "Rockstar olacağım" deyip Oscar alan Jared Leto bakalım "Joker olacağım"ın altından kalkabilecek mi?