MARION COTILLARD ASSASSIN’S CREED KADROSUNA KATILDI

MARION COTILLARD ASSASSIN’S CREED KADROSUNA KATILDI


Macbeth ekibi tekrar bir araya geliyor


Marion Cotillard, Shakespeare’in ünlü eseri Macbeth’in aynı adlı uyarlamasında da başrolü paylaştığı, Michael Fassbender’ın başrolünde oynadığı, yine Macbeth’in yönetmen koltuğunda oturan isim Justin Kurzel’ın yönettiği, fantastik oyun Assassin’s Creed filminin kadrosuna katıldı.

Post-prodüksiyon aşamasındaki Macbeth filminden sonra aynı üçlüyü buluşturan yapımın konusu ise; Üçüncü Haçlı Seferi döneminde, Haşhaşinler adıyla bilinen, Hasan Sabbah önderliğindeki tarihsel örgüt ile Tapınak Şövalyeleri arasındaki mücadele ve bitmek bilmeyen savaşlar…

Oscar sahibi Cotillard’ın filmin kadrosuna katıldığı kesinleşmiş olsa da, filmdeki rolüyle ilgili ne ser ne de sır verilmedi. Kendisini genelfe Fransız aksanı etrafında dönen rollerde izlemeye alışık olduğumuz yetenekli yıldızın, oyundan doğru uyarlandığı taktirde oldukça fantastik diyarlarda geçmesi muhtemel hikayede, bizi bu sefer şaşırtacak bir karakter olarak arz-ı endam etmesinin kuvvetle muhtemel olduğunu söyleyebiliriz.

Macbeth’in kesin vizyon tarihiyle ilgili resmi bir açıklama yapılmamış olsa da 2015’te izleyeceğimizi biliyor, aynı üçlünün diğer yeni yapımı Assassin’s Creed içinse 2016 sonunu beklememiz gerektiğini tahmin ediyoruz.