EDGAR WRIGHT ANİMASYON İŞİNE GİRİYOR

EDGAR WRIGHT ANİMASYON İŞİNE GİRİYOR


DreamWorks düğmeye bastı


Shaun of the Dead, Hot Fuzz, Scott Pilgrim vs. The World ve The World’s End gibi filmlerin başarılı yönetmeni Edgar Wright, DreamWorks’le anlaşarak yeni bir animasyon filmi için kolları sıvadı.

Wright, DreamWorks’ün bir süre önce rafa kaldırdığı Me and My Shadow isimli projenin iplerini eline alacak. Filmde hareketli bir hayat yaşamak isteyen ancak Stanley Grubb isimli dünyalar sıkıcısı bir adamın gölgesi olmak zorunda kalan bir gölgenin hikayesi anlatılacak. 2010’da rafa kaldırılan proje için DreamWorks, bilgisayar efekti ve el yapımı çizimlerin birleşimini kullanmayı planlıyordu. Ancak takvimlerin 2016’yı göstermeye yaklaştığı şu günlerde filmin tamamen bilgisayar efektinden oluşup oluşmayacağı şu an için bilinmiyor.

“Ben zaten gençliğimden beri animasyon yapmak istiyordum.” diyerek transfer dönemindeki futbolcuları anımsatan Edgar Wright, DreamWorks’ten gelen teklife balıklama atlamış. Şu sıralar Baby Driver isimli filminin çekimleriyle uğraşan Edgar Wright’ın yeni animasyon filminin gösterim tarihi henüz belli olmasa da, yönetmenin bu işin peşini bırakmayacağı kesin.