ANJELIQUE BU HAFTA SONU CROSSTOWN REBELS İLE ŞENLENİYOR

ANJELIQUE BU HAFTA SONU CROSSTOWN REBELS İLE ŞENLENİYOR


SIS, Alican, Wisebeat, Salih Topuz...


Geçtiğimiz bir aylık dönem içerisinde İstanbul gece hayatında aşağıdaki konuşmaya benzer bir şeyler duymuşsunuzdur diye düşünüyoruz…

+ Burası da içimi şişirdi, nereye gidiyorsunuz siz?

– Biz Anjelique’e geçiyoruz şimdi…

+ Ne alaka lan Anjelique?

Evet hala “Ne alaka lan Anjelique?” diyenler var aramızda… İşletmesi değişip Güzel Müzik ve Gece Hayatını Yayma Kürsüsü Başkanlığına oynamaya başlayan kulüpte bu hafta da program yerinde duramıyor.

unnamed

 

Dünya üzerinde parmakla gösterilen üç beş elektronik müzik plak şirketinden olan Crosstown Rebels’dan plakları çıkan ve daha sonrasında “Yeter, ben kendime yeterim” diye yetme kelimesini ikileyerek kendi plak şirketi Pour Vous’yu kuran SIS, Cuma gecesinin yıldızlığına oynarken, Alican da her zamanki kalitesinde ısıtma soğutma, açma germe hareketlerine teşvik etmeden sorumlu olacak.

Cumartesi gecesi de size karşı hiç boş değil. Eski tüfeklerden Wisebeat, Salih Topuz’la geceyi uzattıkça uzatacak. Unutmadan, girişler tatlı dil ve dans potansiyeline göre değerlendiriliyor, Anjelique’te şişe açtırma günleri de yavaştan bitiyor. Peki ne başlıyor? Yakında Play Tuşu’nun pek heyecan verici disco temalı geceleri başlıyor, yakında haberleşiriz.

unnamed-1