JARED LETO BLADE RUNNER 2049 İÇİN GEÇİCİ OLARAK GÖRME YETİSİNİ KAYBETMİŞ

JARED LETO BLADE RUNNER 2049 İÇİN GEÇİCİ OLARAK GÖRME YETİSİNİ KAYBETMİŞ


Ağzı açık şaşıran smiley...


Blade Runner 2049‘a bir aydan kısa bir zaman kala daha neler neler öğrenmeye devam ediyoruz ey Blade Runner severler, ey Philip K. Dick aşıkları!

6 Ekim’de gösterime girecek olan filmin fragmanları yayınlandı, posterleri paylaşıldı. Yetmedi! İki Blade Runner evreni arasında olanları anlatacak üç kısa filmden ilki de yayınlandı. Yetti mi? Hayır! Filmin kötü adamı Niander Wallace‘ı canlandıran Jared Leto, film çekimleri sırasında karakterine adapte olabilmek için gerçekten geçici olarak görme yetisini kaybettiğini açıkladı.

Jared Leto‘nun gerçek bir metod oyuncusu olduğunu Suicide Squad‘taki Joker rolü için suçlularla, Dallas Buyers Club‘taki rolü için ise trans bireylerle vakit geçirdiğinde anlamıştık. Peki bir oyuncunu rolü için gerçekten görme yetisini kaybetmesi? Gerçekten ayakta alkışlıyoruz.

Nasıl oldu bu?

Jared Leto‘nun gözlerini opak olarak gösterecek olan lenslerin kısmi görme kaybı yaşatan bir özelliği de bulunuyordu. Leto özellikle böyle olmasını, böylece rolüne daha iyi odaklanabileceğini söylemişti.

Bu kadar emek varken, 6 Ekim’de vizyona girecek Blade Runner 2049‘ı kaçırmak büyük kayıp olur!