HASBRO STRANGER THINGS TEMALI YENİ OYUNLARIYLA CEBİMİZİ BOŞALTMAYA GELİYOR

HASBRO STRANGER THINGS TEMALI YENİ OYUNLARIYLA CEBİMİZİ BOŞALTMAYA GELİYOR


Upside Down'ı evin salonuna taşıyoruz


Stranger Things‘in başlamasına iki haftadan kısa bir süre kala aldığımız haberlerle mutlu olmaya devam ediyoruz. Bu kez bizi sevindiren haber ise Hasbro‘dan geldi.

Stranger Things temalı üç kutu oyunu geliyor! Oyunlardan ilki hepimizin hayatında en az bir kere oynadığı, arkadaşlarıyla toplandığında bir şekilde getirip masaya bıraktığı Monopoly. Oyundaki lokasyonlar, Stranger Things kasabası Hawkins’te yer alıyor. Şans kartları ise Walkie-Talkie ve Blinking Lights olarak değişiyor.

İkinci oyunumuz ise Joyce Byers’ın noel ışıklarıyla yazdığı alfabeyi içeren Ouija tahtası. Ne yazık ki tahta kendi kendine yanıp sönmüyor. Bir de öyle olsa “Hasbro bütün paramızı al!” derdik.

Üçüncü oyun da Eggo kart oyunları. Oyunun ana fikri ise dizide Eleven’ın çok sevdiği Eggo waffle’larına dayanıyor. Eggo oyunu ise yine çok sevdiğimiz Uno’yla benzerlik gösteriyor.

Yılbaşı için son üç aya girerken “Nereye gitsek, ne yapsak?” derdinden kurtulup evde Stranger Things oyunları oynayacağımız gece için kadehimizi kaldırıyoruz!

Hile yapmayın.