21 savage ve donald glover yeni filmlerinden fragman yayınladı

21 savage ve donald glover yeni filmlerinden fragman yayınladı


sessiz sedasız


21 Savage, Donald Glover ve Stranger Things‘ten Caleb McLaughlin, 21 Savage’ın hayatını ve 2018’de Amerika Birleşik Devletleri Göçmenlik ve Gümrük Muhafaza (ICE) tarafından tutuklanmasını konu alan yeni bir film için bir araya geldi. Yepyeni bir 21 Savage şarkısının müzik videosu olarak da yayınlanan yeni fragmanda Glover ve McLaughlin 21 Savage’ı hayatının çeşitli dönemlerinde canlandırıyor. Klipte Jabari Banks de Metro Boomin rolünde yer alıyor. 

 

American Dream: The 21 Savage Story adlı yeni filmin şu anda bir vizyon tarihi bulunmuyor. Filmin diğer yıldızları arasında Natasha Lyonne, komedyen Druski, Gail Bean, Chad Lindberg, Victoria Pedretti ve Young Mazino yer alıyor. Fragmanın yönetmenliğini Donald ve Stephen Glover, Jamal Olori ve Fam Udeorji üstleniyor.

 

NFR Podcast on X: "21 SAVAGE AMERICAN DREAM: THE 21 SAVAGE STORY 🚨JANUARY  12TH🚨 https://t.co/dc70sQIVsU" / X

 

Childish Gambino takma adıyla rap yapan Donald Glover’ın aslında 21 Savage ile uzun bir geçmişi var; hit şarkısı “This Is America”da ve ardından gelen “12.38”de ona back vocal yaptı. Glover ayrıca 2018’de 21 Savage’ın “Monster” şarkısında da yer aldı ve şarkıyı Lollapalooza’da onunla birlikte seslendirdi.

 

21 Savage’ın 2018 yılında ICE tarafından tutuklanması hip-hop dünyasında şok etkisi yarattı. Donald J. Trump’ın başkanlığı döneminde gerçekleşen bu olay, rapçinin hayatıyla ilgili ayrıntıları ortaya çıkardı; bunlar arasında, çocukken adını duyurduğu Atlanta’ya taşınmadan önce Birleşik Krallık’ta doğmuş olduğu da vardı.

 

Rapçinin avukatı 21 Savage’ın “göçmenlik durumunu ABD hükümetinden hiçbir zaman saklamadığını” ve soruşturmanın “onu gereksiz yere cezalandırmaktan ve ABD’de kalmak için mücadele etme hakkından vazgeçmesi için gözünü korkutmaya çalışmaktan başka bir amaca hizmet etmediğini” söyledi. Serbest bırakılmasının ardından Good Morning America’ya verdiği bir röportajda 21 Savage, belki de ABD göçmenlik sistemini kamuoyu önünde eleştirmesi nedeniyle ICE tarafından hedef alındığını söyledi. O zamandan beri 21 Savage kalıcı bir ABD vatandaşı.