SZA’İN YENİ ALBÜMÜNDE MARK RONSON VE KEVIN PARKER SÜRPRİZİ

SZA’İN YENİ ALBÜMÜNDE MARK RONSON VE KEVIN PARKER SÜRPRİZİ


Gelsin funk'lar gitsin kick'ler


Haziran’da çıkardığı ilk albümüyle büyük beğeni kazanan SZA’in bir süredir yeni albümünde Mark Ronson ve Kevin Parker ile çalışacağı konuşuluyordu.

Solána Imani Rowe ya da bizim bildiğimiz adıyla SZA haziran ayında yayınladığı Ctrl albümüyle hem eleştirmenlerden ve dinleyenlerden tm puan almıştı. Hiç ara vermeden ikinci albüm için çalışmalara başlayan SZA’in yeni albümü için geçen isimler arasında Mark Ronson ve Kevin Parker gibi isimler yer alıyordu. Bugün itibariyle o iddialar bizzat SZA tarafından doğrulandı.

SZA LA Times’a verdiği röportajda “İnsanlar beni hip-hop, R&B veya pop olarak etiketlemeye uğraşıyor ve bu bana ilginç geliyor. Ben sadece müzik yapıyorum. Bol bol Stevie Nicks dinliyorum. Klasik caz, folk ve rap dinlemeyi seviyorum. Ayrıca büyük bir Modest Mouse hayranıyım. diyip biz daha dedikodular doğru mu diye konuşurken, bu yaratıcı grubun birlikte stüdyoya girdiğinin müjdesini verdi. 

“Müziği etiketlemeye çalışmak, üretkenliğe sınır koyan bir durum bence” diyerek boyundan büyük laflar eden SZA’in Mark Ronson ve Kevin Parker’lı yeni albümü nasıl şekil alacak bizler de en az sizler kadar merak ediyoruz.