BEDAVAYA HEM 80’LER, HEM DE PARTİ CANAVARI BİR CUMARTESİ

BEDAVAYA HEM 80’LER, HEM DE PARTİ CANAVARI BİR CUMARTESİ


Open Club Day


Hafta sonu planları arasına dahil edilmesi değil, en başa yazılması gereken etkinlik, bu Cumartesi gecesi Salon’da.

Zürih’te başladığı hikayesini Avrupa’nın diğer şehirlerine de taşıyarak 5 yıldır eş zamanlı partiler düzenleyen Open Club Day ilk kez Türkiye’de. Yapmanız gereken tek şey ise buradan bir adet attend, gerisi bedava!

 

Salon’da gerçekleşecek Open Club Day’de, daha önce izleyenlerin ne kadar iyi olduklarını zaten bildiği, Kurban’ın davulcusu Burak Gürpınar’ı da kadroya eklemesiyle daha da mükemmelleşen Mind Shifter’ı canlı performansıyla izleyeceğiz. Grubun 80’ler aromalı enfes synth pop sound’uyla kimi zaman Drive soundtrack’ini, kimi zaman John Carpenter’ı, kimi zaman Stranger Things müziklerine imza atan S U R V I V E’ı, kimi zaman ise Com Truise’u anımsayacağız. Ama en çok da ülkemizde bu kadar bilinçli müzik yapan bir grubun olmasını takdir edeceğiz.

Mind Shifter’ın hemen ardından parti canavarına evrilecek Cumartesi gecesinin sorumlusu ise Club Bangkok olacak. Bir dönem şehrin en parti gibi partilerine, ertesi gün dünya yokmuşçasına uyanılan gecelere imza atan Club Bangkok’la art arda hit şarkılarla; LCD Soundsystem, David Bowie, Kasabian, Arcade Fire, Kendrick Lamar, Four Tet, Arctic Monkeys, Caribou ve Black Keys’le İstanbul’da nesli tükenen yarın yokmuşçasına parti konseptini tekrar hatırlayacağız.

Üstelik bu kadar güzel bir Cumartesi gecesi etkinliğine hiç para ödemenize de gerek yok. Çünkü girişler ücretsiz!