MCDONALD’S SZECHUAN SAUCE’U TEKRAR PİYASAYA ÇIKARTIYOR

MCDONALD’S SZECHUAN SAUCE’U TEKRAR PİYASAYA ÇIKARTIYOR


Teşekkürler Rick and Morty


Rick and Morty’nin üçüncü sezonundaki The Rickshank Redemption isimli bölümde gözükmesiyle unutanların hatırladığı, bilmeyenlerin de yeni öğrenip “Bu neymiş?” dediği szechuan sauce, tekrar McDonalds şubelerinde yerini almaya hazırlanıyor.

Son yılların en popüler animasyon yapımlarından olan Rick and Morty şu anda sezon arasında. Yayında olduğu zamanlarda tam bir çılgınlığa dönüşen ve sıkı bir hayran kitlesine sahip olan dizinin hayranları o kadar fanatik ki, geçtiğimiz aylarda Los Angeles’ta bir McDonald’s şubesinde az bir miktar szechuan sauce’un satıldığının öğrenilmesiyle şehirde uzun kuyruklara sebep olup epey bir kavga gürültü çıkardılar.

McDonald’s 26 Şubat’ta piyasaya çıkaracakları szechuan sauce için web sitelerinde şöyle bir açıklama yaptı;

Szechuan Sauce is Coming Back. It’s true. Szechuan Sauce is coming back, and in a big way. But we’re doing more than simply bringing back the sauce. We know there were many unanswered questions and even more unbelievable stories from last year’s Szechuan saga. So, come this Thursday, February 22nd, we’ll not only announce when, where, and how much Szechuan Sauce will be returning. We’ll also answer those questions and share those stories via a stranger-than-fiction, three-part podcast series: The Sauce.

Umarız bu çılgınlık ülkemize de sıçrar ve en kısa sürede neyin nesi olduğunu merak ettiğimiz bu sosun tadına biz de bakarız.