will smith williams kardeşlerin babasını canlandıracak

will smith williams kardeşlerin babasını canlandıracak


Büyük rol büyük sorumluluk gerektirir


Sosyal medya ile yakın teması dolayısıyla yer aldığı filmler dışında da internet dünyasında sık sık karşılaştığımız Will Smith, spor/drama türündeki yeni filmiyle bir kez daha beyaz perdeye geliyor.

Bright, Suicide Squad ve Aladdin gibi büyük bütçeli yapımların dışında nadiren de olsa Seven Pounds ve Concussion gibi daha serbest  bir oyunculuk sergilediğini gördüğümüz yapımlarda da yer alan Will Smith, yeni King Richard isimli yeni projesinde tenis dünyasının efsane isimleri Serena ve Venus Williams’ın babası Richard Williams’ı canlandıracak.

Henüz finanse edilmemiş en iyi senaryoların seçildiği Black List’e girmeyi başararak dikkatleri üzerine çeken King Richard’ın senaryosu daha önce birçok filmde yapım tasarımcısı olarak görev alan Zach Baylin imzasını taşıyor. Aynı zamanda filmin yapımcılığını da üstlenecek Smith, uyuşturucu ve şiddet batağındaki Compton’da kızlarına kendilerini geliştirebilecekleri bir alan yaratabilmek için birçok zorluğun üstesinden gelip, tenis dünyası ile hiçbir bağı olmadığı halde kızlarını tenis oyuncuları olarak yetiştirmek için elinden geleni yapan bir babayı canlandıracak.

Bu çabanın sonucunda da spor tarihinin gördüğü en iyi kadın tenisçilerden ikisini spor dünyasına kazandıran Richard Williams’ın hikayesi ne zaman beyaz perdede olacak henüz belirsiz. Williams ailesinden ise bu konuda bir açıklama yapılmadı. Filmin vizyon tarihi ve oyuncu kadrosundan detayları merakla bekliyoruz. Umarız bu kadar özel bi hikaye kötü bir yönetmenlikle harcanıp gitmez.