philip seymour hoffman’ın oğlu cooper hoffman, paul thomas anderson’ın yeni filminde

philip seymour hoffman’ın oğlu cooper hoffman, paul thomas anderson’ın yeni filminde


babadan oğula yetenek


Şu sıralar Los Angeles’ta çekimleri devam eden Paul Thomas Anderson’ın şimdilik Soggy Bottom isimli filminin oyuncu kadrosuna dair yeni gelişmeler var.

70’li yılların Los Angeles’ında geçen ve merkezinde oyunculuk konusunda yetenekli bir lise öğrencisini izleyeceğimiz filmin başrolünde Bradley Cooper yer alıyor. Bu genç karakterimizin etrafındaki karakterlerle zenginleşecek film, bir “coming of age” filmi mi olacak yoksa başka bir temayla mı ilerleyecek zamanla öğreneceğiz ama bu genç karakterimizi kimin canlandıracağına dair ilk ipucu ortaya çıktı.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre Paul Thomas Anderson’la Hard Eight, Boogie Nights, Magnolia, Punch Drunk Love ve The Master filmlerinde birlikte çalışan ve 2014 yılında hayatını kaybeden Philip Seymour Hoffman‘ın oğlu Cooper Hoffman, Paul Thomas Anderson’ın yeni filminin başrolünde yer alacak. Cooper Hoffman’ın bir lise öğrencisi olarak karşımıza çıkacağı filmin oyuncu kadrosuna aynı zamanda PTA’in bol bol video çektiği HAIM grubu üyelerinden Alana Haim de dahil oldu.

Korona yüzünden çekimleri sekteye uğrayan filmin ne zaman vizyona gireceği ve tam oyuncu kadrosu gibi gelişmeleri yakın zamanda öğrenmeyi umuyoruz.