YENİ FATİH AKIN FİLMİ, LOADING…

YENİ FATİH AKIN FİLMİ, LOADING…


Der goldene Handschuh


Son filmi In The Fade’le kendini ve Diane Kruger’ı sinema endüstrisinin merkezine koyan Fatih Akın, slahser tarzında olacağını paylaştığı yeni filminin taslak senaryosunu bitirmiş bile…

der_goldene_handschuh_spotify

In The Fade filmiyle Diane Kruger’a Cannes Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazandıran Fatih Akın, yeni filminin senaryosunun taslağını bitirdi. Heinz Strunk‘un yazdığı, 2016’da Almanya’nın en çok satan romanı olan Der goldene Handschuh‘a kancayı takan Akın, 1970-1975 yılları arasında Hamburg’un ”Red Light District” bölgesinde dört kadını ölümünden sorumlu seri katil Fritz Honka‘nın hikayesini anlatacak.

Çekimlerine 2018 yazının sonlarına doğru başlanacak ve planlandığı şekilde ilerlerse vizyon tarihi için 2019’u bekleyeceğimiz henüz ismi belli olmayan film için Fatih Akın, “Filmi oluşturan roman, 70’lerde benim doğup büyüdüğüm mahallede geçecek. Bu seri katil benden iki sokak ötede yaşamıştı. Diğer filmlerimden farklı olarak slasher türünde olacak ve ayrıca II. Dünya Savaşı’na ve Nazi rejimine tanık olan jenerasyon da filmin bir parçası olacak.” açıklamasını yaptı.

E tabii ki merakla bekliyoruz.