russell crowe ve george mackay’li true history of the kelly gang’ten yeni fragman

russell crowe ve george mackay’li true history of the kelly gang’ten yeni fragman


halk kahramanı mı azılı bir suçlu mu?


İlk uzun metrajlı filmi Snowtown ile Cannes Film Festivali’nden ödülle dönen, 2015 yapımı Macbeth ile adından övgüyle söz ettiren Justin Kurzel’in yeni filmi True History of the Kelly Gang’den vizyon öncesi son fragman yayınlandı. Assassin’s Creed filmiyle beklentilerin aşağısında kalan Kurzel, 20 Mart’ta vizyona girecek yeni filminde, kanun kaçağı Ned Kelly ve çetesinin hikayesini anlatacak.

Peter Carey‘nin aynı isimli romanından uyarlanan True History of the Kelly Gang, 19. yüzyılın Avustralya’sında geçen bir western yapımı. 1800’lerde yaşamış Ned Kelly kimileri için azılı bir suçlu, kimileri içinse Avustralyalı bir halk kahramanı. Yaptığı soygunlarla ve haydutluklarla Avusturalya’da efsane olan Ned Kelly’nin hayatını anlatan filmin senaryosunun altında ise Snowtown ve Berlin Syndrome gibi yapımlarla tanınan Shaun Grant imzası var.

George MacKay, Russell Crowe, Charlie Hunnam ve Nicholas Hoult ile iddialı bir oyuncu kadrosuna sahip olan yapım, 20 Mart’ta vizyona girecek. Vizyon öncesi son fragmanı buraya bırakalım: