jesse eisenberg’ün ilk yönetmenlik denemesi when you finish saving’in detayları belli olmaya başladı

jesse eisenberg’ün ilk yönetmenlik denemesi when you finish saving’in detayları belli olmaya başladı


bu ekip iş yapar


Jesse Eisenberg’ün uzun zaman senaryosu üzerinde çalıştığı ve ilk yönetmenlik denemesi olacak When You Finish Saving’in kamera önü ve arkasından heyecan verici haberler gelmeye başladı.

Mark Zuckerberg’i canlandırdığı The Social Network’le kazandığı Oscar adaylığından sonra kariyerinde farklı bir noktaya doğru ilerleme şansı yakalayan Jesse Eisenberg, kamera önü yeteneklerini kamera arkasında taşımaya karar verdiği ilk yönetmenlik denemesinde başrolleri Julianne Moore ve Finn Wolfhard ikilisine emanet edecek. Zombieland serisinde birlikte rol adlığı Emma Stone’nun yapımcı koltuğunda oturacağı filmde Julianne Moore da projenin yapımcıları arasında da yer alacak.

Eisenberg’ün konusunu sır gibi sakladığı ve bu yıl Audible Originals‘ta yayınlanacak aynı isimli sesli kitabından uyarlanacak film, dolayısıyla kitap, hikayesi 30 yılı aşkın bir zaman dilimine yayılan bir ailenin üç üyesini takip edecek. Film ise sesli kitaptan daha farklı bir olay örgüsüne sahip olacak ve bir anne-oğul ilişkisini anlatacak.

Şimdiden heyecan verici bilgilerle gelen filmin detayları açıklandıkça sizlerle paylaşacağız.