pixar’ın yeni filmi “luca”nın fragmanı yayınlandı

pixar’ın yeni filmi “luca”nın fragmanı yayınlandı


18 haziran'da geliyor


Toy Story, Nemo, Cars ve Wall-E gibi birçok filmi hayatımıza kazandıran Pixar, ruhumuzun en içine işleyen son filmi “Soul”la animasyon işini her seferinde bir üst noktaya taşıdığını bizlere bir kez daha göstermişti. Yaratıcı ve farklı dünyaları bize tatlı mı tatlı bir şekilde anlatma çabasına şimdi de Luca ile devam ediyor.

Bol bol deniz, kum, güneş içeren Luca; insan kılığına girmiş özgür ruhlu genç deniz canavarlarıyla bir insan arasındaki alışılmadık ama güçlü arkadaşlığa odaklanıyor.

Filmde, yazını İtalyan Rivierası’ndaki güzel bir kıyı kasabasında gelato, makarna ve bitmeyen scooter gezintileriyle sürdüren Luca Portorosso’nun unutulmaz yaz macerasına ortak olacağız. Yakın arkadaşı Alberto, onu bu maceraları sırasında hiç yalnız bırakmıyor ancak bütün bu eğlencenin arkasında derin de bir sır yatıyor; aslında ikisi de su yüzeyinin hemen altındaki başka bir dünyadan gelen birer deniz canavarı.

Bu sıcacık filmin yönetmenliği ünlü kısa animasyon “La Luna”nın Akademi Ödüllü yönetmeni Enrico Casarosa’ya, yapımcılığı ise Cars 3 ve Lava’dan tanıdığımız Andrea Warren’a emanet. Casarosa bu filmin, sadece büyüğüdü İtalyan Riviera’sında geçtiği için değil, aynı zamanda dostluğu baz aldığı için kişisel bir hikayeye dayandığını paylaşıyor.

Okyanusta mı karada mı yaşamayı tercih edeceğini merakla beklediğimiz Luca’nın filmi, 18 Haziran’da gösterime girecek. Bizi yaz günlerine götürecek fragmanı ise hemen aşağıda.