cars 4 geliyor!

cars 4 geliyor!


kachow!


Pixar‘ın geliştirmekte olduğu bir Cars projesi daha var. Bu açıklama, 2023 Porsche Rennsport Reunion Etkinliğinde The Late Brake Show tarafından kendisiyle röportaj yapılan Jay Ward‘dan geldi. Jay Ward, Cars franchise’ının yaratıcı direktörü. Şimşek McQueen’in yavuklusu Sally Carrera hakkındaki sohbetleri sırasında, sunucu Jonny Smith yaratıcı yönetmene başka Cars projeleri hakkında sorular sordu. Ward bir şeyler üzerinde çalıştıklarını itiraf etti. Ancak, kamuoyu muhtemelen birkaç yıl boyunca yeni bir şey göremeyecek. Animasyon film ve dizilerin geliştirilmesi uzun zaman aldığı için bu durum anlaşılabilir. Ancak Disney, zorlu geçen bir yılın ardından popüler serilere ağırlık vermeye hazır görünüyor. İşte yaratıcı ekibin söyledikleri.

 

Ward, “Cars ile ilgili daha fazla şey var, henüz daha fazlasını söyleyemem,” diye açıkladı. “Cars’ın devam edecek bir macerası var. Şu anda birkaç yıl içinde göreceğiniz gerçekten eğlenceli bazı projeler üzerinde çalışıyorum. Onları yapmak biraz zamanımızı alıyor.”

 

Pixar’a göre, Cars’ın zaman içinde bu kadar büyüyeceğini hiç tahmin etmemişlerdi. Yaratıcı yönetmen olayların nasıl sürekli büyüdüğünü anlattı. 

 

“Beklediğimizden çok daha büyük oldu,” diye itiraf etti. “Çok sevildi ve her gün yeni bir çocuk onu ilk kez izliyor ki biz bunu beklemiyorduk. İlginç olan Cars’ın 2006’da çıkmasıydı ve bu DVD’lerin oldukça popüler olduğu bir dönemdi. Gösterime girdiğinde de popülerdi ama DVD ile daha da popüler oldu. Yıl sonu ve bir sonraki yıl boyunca giderek daha fazla insan filmi izledi.”

 

Y.N: Sinemada ilk izlediğim film Cars’tı. Bu karakterler öylesine tuttu ki Şimşek’i ilk görüşümün üzerinden 20 sene geçmesine rağmen halen benim neslim onu paylaşıyor, meme yapıyor. Cars 4’e en güzel yerden bilet alacağım.

kachow.