james franco’dan yıllar sonra ilk röportaj

james franco’dan yıllar sonra ilk röportaj


geç gelen itiraflar


Yaklaşık dört senedir cinsel taciz skandallarından yüzü gülmeyen, yıldızı bir hayli düşen 43 yaşındaki Hollywood yıldızı James Franco’dan seneler sonra büyük itiraflar peş peşe sıralandı. The Jess Cagle podcast’e konuk olan Franco, kurucusu ve yöneticisi olduğu oyunculuk okulundaki kadın öğrencilerle seks yaptığını itiraf ederken, “O dönemde bunu yapmam yanlıştı. Karşı tarafın rızası olduğu sürece bunun kabul edilebilir olduğunu düşünüyordum.” dedi.

Eğitimci profilini kesinlikle aşırı yanlış kullanan Franco, 2016’dan bu yana seks bağımlılığı tedavisi gördüğünü de ekledi. “Okulu kurarken elbette kadınlarla birlikte olmak için kurmadım, zamanla oldu.” sözleriyle devam eden oyuncu alkol bağımlılığından kurtulmak için seks bağımlısı olduğunu da söyledi. Bağımlılığı genel olarak seven Franco, yirmi seneden beri cinselliğin onu alkolden uzak tuttuğunu savundu.

2014’ten bu yana hakkında sayısız dava açılan Franco, seks düşkünlüğü yüzünden bir hayli para da kaybettiğini belirtti. İtiraflarını “Ben kimseye zarar vermek istemedim.” sözleriyle noktalayan James Franco’nun röportajı hemen aşağıda.