dave franco’nun ilk yönetmenlik deneyimi the rental’dan fragman

dave franco’nun ilk yönetmenlik deneyimi the rental’dan fragman


24 temmuz'da geliyor


Neighbors, 21 Jump Street ve Now You See Me gibi yapımlarla birlikte James Franco’nun kardeşi olarak da tanıdığımız Dave Franco, “abimden ne eksiğim var?” deyip ilk uzun metraj yönetmenliğinin meyveleri paylaşıyor. Franco’nun hem yönetmen koltuğuna oturduğu hem de senaryosunu kaleme aldığı ilk filmi The Rental’dan ilk fragman geldi.

Joe Swanberg ve Mike Demski’nin de Franco’ya senaryo yazımında eşlik ettiği The Rental, sorunlarından kaçmak için okyanus kenarında bir ev kiralayan fakat o evde daha da fazla sorunla karşılaşan bir çiftin hikayesine odaklanıyor.

Community, GLOW ve BoJack Horseman’da yer alan ve aynı zamanda Franco’nun eşi Alison Brie ile Downton Abbey ile Legion’da karşımıza çıkan Dan Stevens’ın başrollerini üstlendiği The Rental’da, Jeremy Allen White ve Sheila Vand gibi isimler de yer alıyor.

The Rental, ilk gösterimini Dave Franco ile birlikte oyuncu kadrosunun da yer alacağı bir soru & cevap etkinliği ile Vineland’deki bir arabalı sinema alanında 18 Haziran’da gerçekleştirecek, 24 Temmuz’da ise VOD sistemi ile dijital olarak gösterime girecek.