andré 3000, aniden şahane bir enstrümantal albüm yayınladı

andré 3000, aniden şahane bir enstrümantal albüm yayınladı


hafta sonu açar takılırız


André 3000, bu hafta aniden duyurduğu enstrümantal albümü New Blue Sun‘ı yayınladı. Albüm Carlos Niño, Surya Botofasina ve Nate Mercereau gibi isimlerle kaydedilen enstrümantal doğaçlamalardan oluşuyor. Albümü aşağıda dinleyebilirsiniz.

 

 

André 3000, birçok başka sanatçının albümünde konuk sanatçı olarak yer almış ve Outkast’i Big Boi ile birlikte konserler için yeniden bir araya getirmiş olsa da, müzisyenin Outkast’in albüm yapmayı bırakmasından sonra kayıt kariyerinin bu kadar olgun bir döneminde ilk solo albümünün doğaçlama enstrümanlardan oluşan flüt merkezli bir tam uzunlukta olması dikkat çekici.

 

André 3000, All Songs Considered programında NPR’dan Rodney Carmichael’a verdiği demeçte, “Denemediğimden değil ya da bu şarkıların birçoğunun öylece durduğundan değil. Şarkılarım var ama paylaşmaktan gerçekten mutlu olduğum rap şeyleri gibi değil,” dedi. “Gerçekten, en önemli kısım da bu. Bunu paylaşmaktan mutlu olmalıyım. Bu yüzden New Blue Sun, insanların bunu duymasını gerçekten istediğimi fark ettiğim bir şeydi. Bunu gerçekten paylaşmak istiyorum.”

 

New Blue Sun Künyesi

Yapımcılar: André Benjamin ve Carlos Niño

Ken Oriole tarafından kaydedildi

Ken Oriole tarafından hazırlandı

Fab Dupont’tan Ek Mühendislik yapıldı. 

Ken Oriole, André Benjamin ve Carlos Niño tarafından Miksaj yapılmıştır

Andy Kravitz tarafından Mastering yapılmıştır

Guillermo Martinez tarafından tasarlanan ve el yapımı Maya & Kontrbas Flütler kullanıldı