bradley cooper hangover’a dünden hazır

bradley cooper hangover’a dünden hazır


ama ortada film yok


Bradley Cooper, herhangi bir “Hangover” filminde Phil karakterini tekrar canlandırmaya açık olduğunu belirtiyor. “The New Yorker Radio Hour” podcast’inin son bölümünde Cooper, sunucu David Remnick ile kendi yönetmenlik çabalarını, “A Star Is Born” ve “Maestro” gibi filmlerdeki daha dramatik rolleri hakkında konuştu. 

 

Daha sonra Remnick, Cooper’a; “Komediye son mu verdiniz? Başka bir türden komik bir rol gelirse, üç aylık bir komedi filmi projesine mesela, Hangover 4 veya herhangi bir komedi filminde oynar mısınız?” diye sordu.

 

Cooper, “Evet, ‘Hangover 4’ yapardım,” diye yanıtladı. 

 

“Bunu hemen yapar mıydınız? Sadece faturaları ödemek için değil,” diye sordu Remnick.

 

““Ben hemen bir ‘Hangover 4’ yapardım,” dedi Cooper. “Sadece Todd’ı [Phillips] seviyorum, Zach’i [Galifianakis] seviyorum, Ed’i [Helms] çok seviyorum, muhtemelen yapardım.”

 

Dördüncü bir ‘Hangover’ filminin çekilmesi mümkün mü?” diye sorulduğunda, Cooper şöyle cevap verdi: “Sanırım Todd bunu hiç yapmaz.

 

Bradley Cooper, 2009 yapımı “The Hangover” filminde Zach Galifianakis, Ed Helms, Justin Bartha ve Ken Jeong ile birlikte rol aldı. Ülkemizde de ses getiren yapım iki devam filmine yol açtı: 2011 yapımı “The Hangover Part II” ve 2013 yapımı “The Hangover Part III.”

 

Cooper, son zamanlarda geleneksel olarak komik roller yapmasa da, en son projelerinde “eğleniyor” ve bu filmleri diğerleri gibi “yorucu” bulmuyor.

 

“Şimdiye kadar yaşadığım en eğlenceli şey ‘Maestro’ ve ‘A Star is Born’,” dedi. “Eğer eğlenceli olmasaydı yapmazdım.”