ikinci baharını yaşayan brendan fraser, japonya yolcusu

ikinci baharını yaşayan brendan fraser, japonya yolcusu


hikari'nin projesinde yer alacak


Mağdur olduğu taciz davası, depresyonu ve The Whale ile yeniden yükselişine şahit olduğumuz Brendan Fraser, bir Oscar kaptıktan sonra bir sonraki rolüne çok seçici olacağını söylemesinin ardından, o rolü buldu. Searchlight Pictures için “Rental Family” filminde ve “Beef” dizisiyle tanınan yönetmen Mitsuyo Hikari‘nin projesinde yer alacak.

 

“Rental Family” filminde Fraser, Tokyo’da yaşayan, düşüşte olan bir aktörü canlandıracak. Filmde, profesyonel bir Japon oyuncu kiralama şirketi için bir Amerikalı figüran olarak işe alınacak.

 

Hikari, “Rental Family” filmi üzerinde 2019’dan beri çalışıyor ve senaryoyu Stephen Blahut ile birlikte yazdı. Film, bu ilkbaharda Japonya’da çekimlere başlayacak. Henüz bir yayın tarihi açıklanmadı.

 

Brendan Fraser bu yılın başlarında “The Whale” adlı Darren Aronofsky‘nin yönettiği dramda, aşırı obez ve yalnız bir yazma öğretmeni olarak rol alarak En İyi Erkek Oyuncu Oscar‘ını kazandı. Bu yıl ayrıca Martin Scorsese’in “Killers of the Flower Moon” filminde kısa bir süre göründü. Yakın zamanda Steven Soderbergh‘in “No Sudden Move” filminde de yer aldı.

 

Özel hayatındaki problemlerden önce oyuncuyu “The Mummy” ve “George of the Jungle” serileri, “Encino Man”, “Crash”, “The Quiet American” gibi yapımlardan tanıyorduk. İkinci baharın, yolun açık olsun Fraser ağabey!